Ma', tu poate nu pricepi ... n-are nimeni nici o problema cu faptul ca nu-ti place (e treaba ta la tine-n curte, daca nu deranjezi vecinii) ... s-ar putea trece si peste faptul ca tie nu-ti placea dinainte sa ai despre acest album vreo alta notiune decat vreo 2 piese ascultate in concerte intr-o forma intermediara plus Morsa, ca deh suntem natia prejudecatilor ... problema e ca, in loc sa mai faci si tu un sport, in loc sa te mai lasi rasfatat de o femeie, nu faci decat sa propagi cu o insistenta obsedanta faptul ca nu-ti place, s-o faci la modul distructiv.
Intrebari ce rezulta din atitudinea ta:
1. de ce un om cu altceva decat vid in creier sau care nu-i bolnav (da, la gripa ma refer

) ar tine sa repete atata faptul ca nu-i place ceva? o fi tinand de masochismul natiei asteia? sau e o problema personala? ca in logica bunului simt spune ca atunci cand nu iti place ceva, iti spui parerea constructiv si apoi cauti ceva care sa-ti placa ... cel putin, na', daca ai vreun interes personal (sic!) sa-ti faci viata frumoasa.
2. de unde impresia asta ca daca tu esti convins de ceva, poporul tresa se plece smerit si sa accepte, (altfel las' ca-i fac io' secta)? de unde senzatia ta ca parerile-ti sunt atat de importante incat sa anuleze alte pareri, mai multe dar, evident, mai proaste decat ale luminatiei tale?
3. ce am facut ca sa meritam sa ne luminezi tu permanent, cu de-a sila, cu stralucitoarele si, mai ales,
implacabilele-ti pareri? Sa mor de nu am impresia ca ne cocolosesti, ca vrei sa ne ajuti sa fim la fel de destepti ca tine ... noi chiar preferam sa mai iesim din casa, sa mai vedem ceva verdeata, sa mai pacalim un sarut in parc, sa mai ascultam ceva muzica (alta decat cele la care ne trimite secta

live, sa mai jucam fotbal (nu sa-l comentam pe blog). Chiar, spre uimirea ta, in anul 2009 energiile se mai descarca si prin activitati sexuale, chestie pe care daca ai constientiza-o, cred ca ai scapa online-ul de o mare parte din veninul pe care-l strangi in RL si-l dai afara online. Deci, in conditiile in care suntem niste loaze cu pretentii de activitati multiple si banale, de ce tii matale neaparat sa ne adapi la fantana intelepciunii tale cand e evident ca suntem o cauza pierduta? Ce-am facut sa meritam atata stradanie?
Intr-un final: spune-ti, dragule, parerile, exprima-ti ideile, dar fa-o constructiv si vei vedea ca nimeni nu are nimic personal cu tine; ti se vor contrazice, eventual, respectivele pareri. Da' ce sa-i faci, asta e riscul asumat din momentul in care le-ai expus. Sau exprima-te cat de negativ doresti ... dar lasa obstinatia si vehementa acasa, si nu se va ataca nimeni.
Si, mai ales, incearca sa te abtii de la a ataca preopinentul. In momentul in care o faci, ti-ai devalorizat singur ideea si pledoaria.